Belje je najveći proizvođač Baranjskog kulena i jedan od najvećih poljoprivrednih kompanija Adria regije s 20.000 hektara oranica i godišnjom proizvodnjom od 365.000 komada tovljenika.
Zaokružen proces proizvodnje Baranjskog kulena u Belju započinje poljoprivrednom proizvodnjom na vlastitim oranicama.
Od kontroliranih sirovina s plodnih baranjskih polja, u vlastitoj Tvornici stočne hrane priprema se stočna hrana za ishranu svinja na beljskim farmama.
Proizveden od svinjskog mesa s vlastitih farmi svaki se Baranjski kulen ručno puni, dimi na prirodnom dimu i zrije u kontroliranim uvjetima minimalno tri mjeseca.
Na ocjenjivanju kvalitete mesnih i mliječnih proizvoda i vina, Belje je još jednom potvrdilo vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda osvajanjem ukupno devet medalja.
Hrvatski proizvodi izvrsno prihvaćeni na azijskom tržištu
Svaki Baranjski kulen je ručni rad proizveden po tradicionalnoj recepturi i nositelj oznake zaštićenog zemljopisnog podrijetla
Dugogodišnja suradnja Petaračkih buša i Belja
Dok su oni zvijezde svakog stola – oni koji ih rade, majstori mesari – glavne su zvijezde proizvodnog procesa iz kojeg u naše domove stižu najbolje suhomesnate domaće delicije
Na konferenciji Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva, koja je ovog vikenda održana u Zagrebu, predstavili su se domaći proizvodi Belja.