Pravila nagradnog natječaja

04.11.2015

Pravila nagradnog natječaja
„Osvoji sastojke za savršenu platu“

 

ČLANAK 1: ORGANIZATOR
Tvrtka Belje d.d., Svetog Ivana Krstitelja 1a, 31326 Darda (u daljnjem tekstu Organizator) priređuje Nagradni natječaj pod nazivom „Osvoji sastojke za savršenu platu“ u daljnjem tekstu: Natječaj.

ČLANAK 2: SVRHA NATJEČAJA
Svrha nagradnog natječaja je ostvarivanje promidžbenih učinaka za tvrtku Belje d.d.

ČLANAK 3: TRAJANJE NATJEČAJA
Prijave za Natječaj primaju se od 04.11.2015 - 29.11.2015. godine. Dobitnici će biti proglašeni najkasnije 30.11.2015. godine na Facebook stranici Baranjskog kulena https://www.facebook.com/baranjski.kulen .

Organizator ima pravo samo u slučajevima „više sile“ promijeniti trajanje i datum proglašenja dobitnika, te će o svakoj promijeni obavijestiti sudionike.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA
U Natječaju mogu sudjelovati svi građani državljani Republike Hrvatske, i to oni koji prihvaćaju ova Pravila (u daljnjem tekstu Sudionik). Sudionik je svaka osoba koja je ostavila fotografiju svoje savršene plate. Svaki sudionik ima pravo objaviti jednu fotografiju na Facebook stranici https://www.facebook.com/baranjski.kulen .

Svaki sudionik može osvojiti najviše jedan poklon paket. Više igrača na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom.

Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili osnovane sumnje u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom sudionika iz Natječaja.

Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju uz suglasnost roditelja ili staratelja.

ČLANAK 5: PODRUČJE PROMOCIJE
Nagradni natječaj odvija se na Facebook stranici https://www.facebook.com/baranjski.kulen .

ČLANAK 6: UVJETI SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU
Sudjelovanje u nagradnom natječaju moguće je tako da:

1.      Sudionici odgovore na zadatak : Pošaljite nam fotografiju vaših plata, a 3 najkreativnije nagradit ćemo s poklon paketima!

2.      Fotografije  je potrebno ostaviti na Facebook profilu Baranjskog kulena  https://www.facebook.com/baranjski.kulen .

3.      Interna komisija će izabrati 3 najkreativnije plate.

Svaki sudionik ovog natječaja može poslati samo jednu fotografiju za vrijeme trajanja nagradnog natječaja.

ČLANAK 7: ODABIR NAJBOLJIH ODGOVARA
Dobitnike bira interna komisija Belja d.d.

ČLANAK 8: ODRICANJE OD PRAVA
Sudionik tvrtki Belje d.d., neograničeno vremenski i teritorijalno, ustupa na korištenje sva prava i sav sadržaj koji je postavio na Facebook stranicu https://www.facebook.com/baranjski.kulen/

Sudionik je suglasan da Organizator koristi njegovo ime i prvo slovo prezimena na web stranicama i u oglasima. Sudionik ne može potraživati nikakvu naknadu povezanu sa sudjelovanjem u Natječaju.

Organizator zadržava pravo da dobitnicima ne dodijeli nagradu, ukoliko pisanom izjavom odbiju prihvatiti stavke ovoga članka ili bilo koji drugi dio ovih Pravila. U tom slučaju, dobitnik postaje sljedeća rangirana prijava.
 

ČLANAK 9: NAGRADE
1-3 NAGRADA- poklon paket Baranjskog kulena