Sljedivost

Belje je najveći proizvođač Baranjskog kulena i jedan od najvećih poljoprivrednih kompanija Adria regije s 20.000 hektara oranica i godišnjom proizvodnjom od 365.000 komada tovljenika.

 Zaokružen proces proizvodnje Baranjskog kulena u Belju započinje poljoprivrednom proizvodnjom na vlastitim oranicama.

Od kontroliranih sirovina s plodnih baranjskih polja, u vlastitoj Tvornici stočne hrane priprema se stočna hrana za ishranu svinja na beljskim farmama.

Proizveden od svinjskog mesa s vlastitih farmi svaki se Baranjski kulen ručno puni, dimi na prirodnom dimu i zrije u kontroliranim uvjetima minimalno tri mjeseca.

24.08.2016

Baranjski kulen nagrađen zlatom

Na ocjenjivanju kvalitete mesnih i mliječnih proizvoda i vina, Belje je još jednom potvrdilo vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda osvajanjem ukupno devet medalja.

04.01.2017

PIK Vrbovec i Belje na 14. Hong Kong Food Festivalu

Hrvatski proizvodi izvrsno prihvaćeni na azijskom tržištu

17.04.2019

Nova pakiranja tradicionalnih baranjskih delicija

Svaki Baranjski kulen je ručni rad proizveden po tradicionalnoj recepturi i nositelj oznake zaštićenog zemljopisnog podrijetla

07.02.2020

Baranjske buše – očuvanje stoljetne tradicije

Dugogodišnja suradnja Petaračkih buša i Belja

15.10.2020

Majstori kroz čije su ruke prošli milijuni komada Baranjskog kulena, slanine

Dok su oni zvijezde svakog stola – oni koji ih rade, majstori mesari – glavne su zvijezde proizvodnog procesa iz kojeg u naše domove stižu najbolje suhomesnate domaće delicije

18.10.2021

Proizvodi Belja na Danima poljoprivrede

Na konferenciji Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva, koja je ovog vikenda održana u Zagrebu, predstavili su se domaći proizvodi Belja.